Gratis verzending binnen de Benelux!

Ook uw foto's op MTwalls ?

MTwalls is enerzijds geboren uit een passie. De passie voor de creativiteit en lokale, getalenteerde fotografen.
Anderzijds is MTwalls ook geboren uit een frustratie, de onmogelijke opdracht van mooie foto's tegen een betaalbare prijs te vinden. Dit resulteert in veel grote, witte, lege (vandaar de naam MT = empty) muren. 

MTwalls wil een platform zijn waar fotografie liefhebbers originele, gelimiteerde, kwalitatieve & betaalbare foto's van lokale fotografen kunnen kopen ! Tegelijk ondersteunen we hiermee getalenteerde fotografen door hen een platform te bieden waar ze hen werken kunnen promoten richting consumenten en bedrijven. 

WELKE FOTO’S ZOEKEN WE?
Drie sleutelwoorden sluiten aan bij de MTwalls huisstijl:
  • Technische kwaliteit. Wij houden van grote formaten. En daarom hebben we high-res opnames nodig. We stellen geen specifieke grens, maar hoe beter de resolutie,  hoe gelukkiger we worden. 

  • Originaliteit. Wij houden van het onverwachte. Beelden waarbij je tweemaal moet kijken voor je snapt wat de fotograaf bedoelt. Wat niet werkt is portret fotografie en standaard reisfotografie (denk aan de typische foto’s van de Eiffeltoren, de Taj Mahal of de fameuze gele taxi's te New-York). Let wel: indien de fotograaf aan dergelijke onderwerpen een originele twist aan geeft, is de kans groot dat wij er toch voor gaan.

  • Wallability. De foto moet in een typisch huis een plaats kunnen vinden. Denk aan: waar zou ik dit in mijn eigen huis willen ophangen ? Als je zelf geen goede plaats vindt voor je foto, dan is de kans klein dat die zal passen in ons concept. Maar ook hier geldt dat we al gezwicht zijn voor de ’story behind’ een beeld !

WHAT'S IN IT FOR YOU ?
MTwalls doet er alles aan om onze fotografen de juiste promotie te geven en om de beelden richting de juiste liefhebbers aan te prijzen.
Wij gebruiken zowel online (website, Facebook, blogs, …) als offline media (tentoonstellingen, winkelruimtes, pop-ups, magazines en kranten artikels, …) en sommige van onze fotografen wonnen al belangrijke internationale prijzen.

Naar praktische uitvoering toe doen we ook zoveel mogelijk voor onze fotografen. Wij zorgen voor het productieproces, de kwaliteitscontrole, het inpakken en versturen, het factureren en het innen, … Dat laat jou toe te focussen op wat je het liefste doet: die foto’s nemen die ons steeds weer verbazen.

En natuurlijk krijg je als fotograaf een royalty op elk verkocht werk.

IK HEB INTERESSE. WAT DOE IK NU?

Super ;-) Zend ons een link naar je portfolio / website inclusief een selectie van je 5 beste foto’s met "story behind".

Wij nemen die op in ons selectie proces en geven je binnen de 14dagen feedback. Sterker nog, als we ervan overtuigd zijn dat jij en MTwalls bij elkaar passen, ontvang je meteen een royalty based voorstel !